Nieuwe CEO voor Decoline

Sinds 2016 is Marc Wagemans een vaste waarde binnen het bedrijf Decoline, gespecialiseerd in gordijnophangsystemen en het bieden van een totaaloplossing voor raamdecoratie. Hij startte zijn Decoline-carrière als financieel verantwoordelijke (CFO) en vanaf 2020 nam hij de rol van CEO voor zijn rekening.

Na tal van uitdagingen en met voldoening besliste Marc de CEO-fakkel door te geven aan mevrouw Veerle Geraerts, die op haar beurt vanaf 1 januari 2024 de dagelijkse leiding op zich zal nemen. Veerle  geniet een ruime ervaring in algemeen management in diverse productiebedrijven en ambieert samen met het gehele Decoline-team een verdere uitbouw en succesvolle groei van het bedrijf.

CEO aan het woord

Marc Wagemans:

“Bijna 8 jaar geleden, in 2016, ging ik als financieel verantwoordelijke (CFO) aan de slag bij Decoline en maakte deel uit van het directieteam. Begin 2018 werd ik nauw betrokken bij de zoektocht naar een kandidaat-overnemer voor Decoline. Einde 2019 werd Decoline overgenomen door de Limburgse investeringsgroep Renardmont waarbij ik sinds januari 2020 de rol van CEO-bestuurder opneem en vanaf juli 2020 tezamen met de Sales-en marketingdirector het managementteam vormde. Tijdens de hectische periode van corona en de oorlog in Oekraïne is Decoline niet bij de pakken blijven zitten en zijn we samen nieuwe uitdagingen aangegaan.

Einde vorig jaar heb ik zelf en nadien in overleg met de raad van bestuur besloten om op 60-jarige leeftijd de CEO-fakkel door te geven. Ik ben trots op het parcours dat ik heb afgelegd en de doelstellingen die ik heb mogen behalen. Dit in samenwerking met alle Decoline-medewerkers en de steeds aanwezige ondersteuning van de leden van raad van bestuur van Decoline en daarnaast de expertise van de leden van Renardmont.

Na een geslaagde zoektocht naar mijn opvolging kan ik nu vol vertrouwen meedelen dat mevrouw Veerle Geraerts vanaf 1 januari 2024 de dagelijkse leiding zal overnemen en Decoline verder op de kaart zal zetten! Vanaf 2024 zal ik voor Decoline een adviserende rol opnemen en waar vereist Veerle de nodige ondersteuning bieden.”

Veerle Geraerts:

“Ik kijk ernaar uit de ingeslagen weg samen met alle ‘Decoliners’ verder te bewandelen door elke dag het beste van onszelf te geven. Ik ben ervan overtuigd een vlotte overdracht met Marc te kunnen verwezenlijken zodat ik zijn ervaring en kennis kan benutten in het verder uitbouwen van Decoline.”

Nieuwe participaties

Momenteel liggen er weer nieuwe potentiële overnamedossiers op onze tafel. Interessante dossiers, waar we zelf actief naar op zoek gaan of mogen ontvangen van derden, bekijken we steeds met een kritisch oog. Wanneer wij een financieel gezond bedrijf aantreffen dat aan onze investeringscriteria voldoet, zullen wij mogelijk overgaan tot het nemen van een volgende stap!

Kan jij ons een boeiend dossier voorstellen dat kan leiden tot een succesvolle investering?

Contacteer ons vrijblijvend!

Contactpersoon:

Noury Vanmanshoven

Algemeen coördinator

Telefoon: 089/79 02 33

E-mail: noury@renardmont.be